Ontspanningsmassage

Ontspaningsmassage laat alle spanning van je afglijden. Deze massage is gericht op algehele ontspanning van je lichaam en geest. Ontspanningsmassage is geschikt om los te komen van de dagelijkse drukte en stress. De behandeling zorgt ervoor dat je je weer thuis voelt komen in je lichaam en nieuwe energie op doet.

Wat gebeurt er tijdens een ontspanningsmassage?

Na een inleidend gesprek waarin jij vertelt over jouw verwachtingen en wij over wat we gaan doen begint de eigenlijke massage. We starten de massage in een zittende houding waarbij nek en schouders gemasseerd worden met verschillende Oosterse massage technieken. Als de gestagneerde energie in beweging is gebracht en je nek en schouders vrij voelen van spanning mag je plaats nemen op de massagebank.

Wat wordt er gemasseerd bij een ontspanningsmassage?

De vooraf afgesproken delen van je lichaam zullen worden gemasseerd. De gestagneerde energie die de oorzaak is van de pijn of stijfheid van je spieren wordt weer in beweging gebracht. Daardoor verdwijnt spanning en door de nieuwe energie krijg je een boost. De massage wordt altijd afgesloten met een hoofdmassage. Door de ontspanningsmassage zul je je heerlijk relaxed gaan voelen, ervaar je een fijner contact met  je lichaam en zal je hoofd weer kalm zijn.

Wat kan een ontspanningsmassage voor jou betekenen?

Doorstroming

Door de ontspanningsmassage wordt de energie in je lijf weer in beweging gebracht. Fysieke, emotionele en psychische blokkades kunnen hierdoor weer gaan stromen. Je voelt je frisser, vrijer en blijer.

Contact met je gevoel

De ontspanningsmassage gaat over voelen. Het is een oefening om uit je denken en in je lijf te komen met je volledige aandacht gericht op wat jouw lichaam beleeft.

Aanraking

Ieder mens heeft de behoefte om aangeraakt te worden. Een ontspanningsmassage doet wonderen voor ieder mens, alleen al door de aanraking.

Overgave

We leven een groot deel van de dag in ons hoofd en willen het liefst alles onder controle houden. Als we echter alles vastzetten in patronen en structuren, stoppen we met daadwerkelijk leven. Wil je het leven ten volle ervaren, dan dien je te leren je over te geven aan wat er is. Met een ontspanningsmassage nodigen we je uit steeds verder in die overgave te komen.

Wil je een ontspanningsmassage boeken bij Massage centrum Enschede?

Bel direct

06 43 71 30 80

of maak een afspraak via ons formulier

ontspanningsmassage enschede
ontspanning massage enschede
ontspanningsmassage

Wil je meer weten over andere vormen van massage? Kijk dan eens bij chinese massage, rug massage, sportmassagecbd-olie massage, nek massage,  cupping of ga naar de massagedokter. Bekijk ook onze Facebook pagina