Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

Hou je ervan om een professionele massage te boeken, maar heb je geen tijd, zin of de mogelijkheid om hiervoor de deur uit te moeten? Dat begrijpen wij. Ik kan ook bij je thuis komen om jou in je eigen omgeving te masseren. Een massage aan huis hoe luxe is dat?

Door de corona crisis wil je wellicht niet in een vreemde omgeving komen. Dus kom ik naar jou! Als het mooi weer is kunnen we zelfs buiten in de tuin masseren. Veiliger kunnen we het niet maken.

Met onze mobiele massagestoel of tafel brengen we een heerlijke ervaring van ontspanning naar het comfort van je eigen vertrouwde omgeving.

Massages aan huis worden hoog aanbevolen, omdat de voordelen van een massage volledig worden benut. Dit maakt de totaalervaring van een goede massage nóg beter. Van te voren vermijdt je de stress van druk verkeer en achteraf kan je lekker verder relaxen of zelfs meteen je bed in en genieten van een goede nachtrust.

Wist je dat een massage van 1 uur even veel effect heeft op het lichaam als 8 uur slaap?

Hoe fijn is dat?! 

Ik neem bijna alles mee van een massagetafel of massagestoel, tot massageolie. Alleen voor handdoeken en een goede gezondheid zorg jij.

Woon jij rond een straal van 10 kilometer van Enschede? Boek dan direct online een afspraak.
Mocht je wat verder wonen, neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorwaarden:
– de massage dient plaats te vinden in een ruimte waar er voldoende gelegenheid is om rond de massagetafel te lopen.
– de tafel kan ik niet alleen een trap opdragen, dus de massage vindt plaats in een ruimte op de begane grond. Of we tillen samen.
– woon je in een appartement? Geen probleem zolang er een lift aanwezig is.