Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

Massage voor thuiswerkers

Ben je thuis aan het werk in deze bijzondere tijd? Als werknemer, zelfstandige of als student. Dit is vaak een uitdaging! De werkplek is vaak niet optimaal en je hebt  minder beweging als voorheen. Veel mensen geven aan last van stijve schouders, nek en hoofdpijn te hebben. Geregeld in combinatie met pijn in de onderrug. Speciaal hiervoor hebben wij een nieuwe behandeling ontwikkeld. De massage voor thuiswerkers.

nekmassage

Hoe werkt de massage voor thuiswerkers?

We starten de behandeling op de stoelmassage stoel. Zittend op de stoel worden je nek en schouders gemasseerd en de drukpunten op je nek en schouders behandelt. Waarna je gaat liggen op de massage tafel en je hele rug en benen uitgebreid worden gemasseerd. Er wordt afgesloten met een hoofdmassage. De Massage voor thuiswerkers is een combinatie voor oosterse en westerse massagetechnieken die werken op spieren, acupressuur punten en meridianen. Deze massage werkt zowel ontspannend als activerend. Na de massage voel je je als herboren. Fris en helder om weer aan de slag te gaan.

Voor welke klachten is de massage geschikt?

Massage voor thuiswerkers is een zeer effectieve behandeling, gericht om klachten te verhelpen en als preventie van klachten. Te denken valt aan behandeling van:

 

 

Het effect van de massage

De massage voor thuiswerkers werkt  zowel ontspannend als pijn verlichtend. Daardoor biedt deze massage verlichting bij zowel stress gerelateerde klachten als pijn klachten. Je ervaart diepe rust en totale ontspanning van zowel je lichaam als je geest. Dat heeft een groot effect, klachten verminderen aanmerkelijk en dat geeft direct een weldadige effect. De massage werkt bovendien preventief. Zo voorkom je vervelende terugkerende klachten.

ontspanningsmassage

Verschillende massages

Bij Massage Enschede kun je kiezen tussen gespecialiseerde massages zoals een rug massage , nekmassage, ontspanningsmassage , senioren massage, chinese sportmassage, cupping, cbd olie massage, stoelmassage.