Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

Massagedokter

 

 

 

Heb je plotseling last van pijnlijke spieren? De massagedokter kan je helpen om snel weer pijnvrij door het leven te gaan!

 

Wat doet de massagedokter

 

Als je een bezoek brengt aan de massagedokter stemt hij zich tijdens zijn behandelingen af op wat jouw lichaam nodig heeft. Hij maakt gebruik van diverse behandelmethodes. Zo ontstaat er een zeer diverse en effectieve behandelwijze, helemaal afgestemd op jouw lichaam.

 

Onze massagedokter kan je helpen met

 

 

De MassageDokter gebruikt  een mix van behandelmethodes

 

 

 

 

Tuina massage therapie

 

Door Tuina massage therapie komen je lichaam en geest weer in balans. Daardoor verminderen en verdwijnen klachten en verbetert je gezondheid. Deze vorm van massage is een zeer effectieve behandelmethode voor ziektepreventie. Daarnaast wordt Tuina massage therapie ingezet om de genezing van specifieke ziektes te bevorderen.

 

Touch for health

 

Je lichaam kan veel zelf oplossen. Het heeft een natuurlijk zelfhelend vermogen. Maar door stress kunnen energieblokkades ontstaan die dat vermogen verzwakken. Je hebt meer kans op klachten, zoals een pijnlijke nek, eczeem of slaapproblemen of je wordt ziek. Touch for Health helpt je lichaam om zichzelf weer te helen.

 

 

 

Qure energetic connections

 

Qure energetics connections behandelt alle lagen van de mens; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is. Een logische aanname omdat een mentale of emotionele klacht zich vaak uit in een fysieke blokkade en een fysieke klacht zich kan uiten in een mentale of emotionele blokkade

 

Cupping

 

Cupping  is een behandelwijze die zijn oorsprong vindt in de Oosterse geneeswijze en is al duizenden jaren oud. De massagedokter gebruikt cupping regelmatig om de Tuina behandeling te versterken. Cupping wordt gebruikt om meridianen en acupunctuurpunten te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert. Daardoor worden stagnaties in je energie doorstroming opgeheven.

 

Moxa

 

Moxa is een aanvulling op een Tuina behandeling en wordt gebruikt om o.a. de acupunctuurpunten te verwarmen.  De warmte van de Moxa dringt diep door tot in de acupunctuurpunten. Daar zal het de energiestroom ofwel Qi stimuleren. De toepassing hangt af van de aard van je klachten. Een behandeling met Moxa wordt met name gebruikt bij klachten waar kou een rol speelt. Het heeft namelijk de kwaliteit om warmte tot diep in het lichaam te laten doordringen.

 

Wil je meer weten over andere vormen van massage? Kijk dan eens bij chinese massage, rug massage, sportmassagecbd-olie massagenek massage en cupping of boek een ontspanningsmassage. Bekijk ook onze Facebook pagina[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]