Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

Je hoeft niet langer met pijn rond te blijven lopen

Waarschijnlijk ervaar je op dit moment een vervelende pijn in je lijf. Je hebt al van alles geprobeerd, huisarts, fysio, oefeningen, pijnstilling maar niets blijkt de pijn weg te kunnen nemen. Vaak biedt een andere kijk en visie wel de mogelijkheid om te herstellen van pijn zodat je weer vrij kan voort bewegen.

Loop je al langere tijd met pijn rondt?

Bij het hebben van pijn met een tijdsduur van langer dan drie maanden kan je spreken van een chronische klacht. Het oplossen van de klacht is dan vaak een langduriger proces.

Jouw lichaam geeft door middel van de pijn een signaal af.

Het lichaam zegt NEE.

Op deze manier kunnen we niet verder.

Ik kan jouw lichaam niet genezen en de pijn blijvend wegnemen. Wel kan ik vaak de pijn verlichten en of tijdelijk wegnemen. Maar als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt dan zullen de klachten na verloop van tijd waarschijnlijk weer verergeren.

Er is een breder perspectief nodig. Een holistisch kijk, die niet alleen inzoomt op de klacht maar het lichaam bekijkt als een groot samenhangend geheel.

Het lichaam wat met pijn dus duidelijk NEE zegt

wilt een aanpassing.

Maar welke?

Het wilt een vernieuwde samenwerking waarin jij de nodige levensstijl  aanpassingen mag gaan maken.

Samen kunnen we gaan uitzoeken welke processen bijgestuurd mogen worden.

 

Massagedokter kan je helpen met

Nek en schouder klachten

Rugklachten

Stress en onrust

Frozen shoulder

Hoofdpijn

Sportblessures

Buikklachten

Rsi klachten

 

 

 

 

De MassageDokter gebruikt  een mix van behandelmethodes

Tuina massage therapie

Door Tuina massage therapie komen je lichaam en geest weer in balans. Daardoor verminderen en verdwijnen klachten en verbetert je gezondheid. Deze vorm van massage is een zeer effectieve behandelmethode voor ziektepreventie. Daarnaast wordt Tuina massage therapie ingezet om de genezing van specifieke ziektes te bevorderen.

Oosterse buikmassage

Een diep transformerende therapeutische vorm van lichaamswerk die helpt om fysieke en emotionele blokkades in het buikgebied op te lossen. Mensen die deze vorm van therapie hebben ervaren, meldden vaak dat ze veel dieper konden ademhalen, schouders en nek werden ontspannen, de buik voelde meer geopend en energieker, de ribbenkast werd plooibaar en de rug minder stijf. Er ontstaat weer een gebalanceerde energiestroom tussen het bovenste en onderste deel van het lichaam.

Cupping

Cupping  is een behandelwijze die zijn oorsprong vindt in de Oosterse geneeswijze en is al duizenden jaren oud. De massagedokter gebruikt cupping regelmatig om de Tuina behandeling te versterken. Cupping wordt gebruikt om meridianen en acupunctuurpunten te behandelen waardoor de doorbloeding in spieren en weefsels sterk verbetert. Daardoor worden stagnaties in je energie doorstroming opgeheven.

Moxa

Moxa is een aanvulling op een Tuina behandeling en wordt gebruikt om o.a. de acupunctuurpunten te verwarmen.  De warmte van de Moxa dringt diep door tot in de acupunctuurpunten. Daar zal het de energiestroom ofwel Qi stimuleren. De toepassing hangt af van de aard van je klachten. Een behandeling met Moxa wordt met name gebruikt bij klachten waar kou een rol speelt. Het heeft namelijk de kwaliteit om warmte tot diep in het lichaam te laten doordringen.

Wil je meer weten over andere vormen van massage? Kijk dan eens bij chinese massage, rug massage, sportmassagecbd-olie massagenek massage en cupping of boek een ontspanningsmassage.