Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

Even voorstellen

Mijn naam is Vincent, gepassioneerd over massage, lichaamswerk en koken met voedzame en smaakvolle ingrediënten. Vader van een dochter en oprichter van massagecentrum-enschede.

Na jaren met plezier gewerkt te hebben voor Holland Casino was er wegens gezondheidsredenen een ommekeer nodig in mijn leven. Het was tijd voor mij om mij te gaan richten op een vak waar ik echt voldoening uit kon halen. Deze drive zorgde ervoor dat ik Traditionale Chinese Geneeskunde ben gaan studeren. Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met massage en ervaarde ik zelf wat aanraking voor mijn lichaam en geest kon betekenen. Mijn interesse was gewekt en zorgde ervoor dat ik Tuina massage therapie ben gaan studeren. Sinds 2012 ben ik het vak van masseur gaan uitoefenen in de praktijk.

Vanuit de stevige basis die de Traditionele Chinese Geneeskunde mij heeft geschonken, ben ik mij verder gaan ontwikkelen in diverse oosterse en westerse massage disciplines. Dit heeft in de loop van de jaren geresulteerd in een divers aanbod van professionele massages die zowel een ontspannende als pijn verlichtende uitwerking hebben.

Ik nodig je van harte uit om te ervaren wat een massage voor je lichaam en geest kan betekenen.

Vincent