Nek en schouder massage

Eén van de meest voorkomende klachten in onze praktijk is pijn aan hoofd, nek en of schouders. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nek en schouderklachten en de behandelingen bieden zeer vaak direct verlichting. De oorzaak van deze pijn kan op diverse manieren ontstaan. Door dagelijkse perikelen kunnen er eerst in je schouders en daarna je nek en hoofd blokkades ontstaan. Dat kan leiden tot hoofdpijn, concentratieverlies en vermoeide ogen. Ook spanningen, een verkeerde houding en zelfs de invloed van het weer zijn vaak boosdoeners.

Hoe werkt een nek en schouder massage?

Na een korte anamnese achterhalen we de oorzaak van je pijn en stellen we direct een behandelplan op. Een groot deel van de nek massage kan over je kleding worden gegeven. Elk deel van je schouders tot aan je kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek. Na een behandeling zul je voelen dat je eventuele pijn flink is afgenomen of zelfs helemaal is verdwenen.

Wat doet een nek en schouder massage?

Een nek en schoudermassage brengt de circulatie weer op gang waardoor je energie weer in balans komt. De lichte druk met vingers en handen heft blokkades op en dat bevordert een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Je energie gaat weer stromen, gifstoffen worden afgevoerd en je bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Het effect van een nek en schouder massage

Een nek en schouder massage is erg ontspannend en daardoor biedt deze massage verlichting bij stress gerelateerde klachten. Je ervaart diepe rust en totale ontspanning van zowel je lichaam als je geest. Dat heeft een groot effect, klachten verminderen aanmerkelijk en dat geeft direct een weldadige effect. Een hoofd, nek en schouder massage werkt bovendien preventief. Zo voorkom je vervelende terugkerende klachten.

nek massage

Wil je snel af van de pijn in je nek ? Maak een afspraak via de online agenda.

Wil je meer weten over andere vormen van massage? Kijk dan eens bij anti stress massage, chinese sportmassage, rug massagecbd-olie massage, en cupping of ga naar de massagedokter pagina