Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

De snelste manier om van je acute pijnklachten af te komen

nekmassage

Eén van de meest voorkomende klachten in onze praktijk is nekpijn met soms uitstraling naar het hoofd. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van nekklachten door middel van een nekmassage. De massage geeft direct pijn verlichting! De oorzaak van deze pijn kan op diverse manieren ontstaan. Door dagelijkse perikelen kunnen er in de nek blokkades ontstaan. Dat kan leiden tot nekpijn, druk op de schouders, hoofdpijn, concentratieverlies en vermoeide ogen. Ook spanningen, een verkeerde houding en zelfs de invloed van het weer zijn vaak boosdoeners.

nekmassage

Hoe werkt een nekmassage?

Na een korte anamnese achterhalen we de oorzaak van je pijn en stellen we direct een behandelplan op. Een groot deel van de nekmassage kan over je kleding worden gegeven. Elk deel van je schouders tot aan je kruin wordt behandeld met een aangepaste massagetechniek. Na een behandeling zul je voelen dat je eventuele pijn flink is afgenomen of zelfs helemaal is verdwenen.

Wat doet een nekmassage?

Het brengt de circulatie weer op gang waardoor je energie weer in balans komt. De lichte druk met vingers en handen heft blokkades op en dat bevordert een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid. Je energie gaat weer stromen, gifstoffen worden afgevoerd en je bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Het effect van een nekmassage

Een nekmassage is erg ontspannend en daardoor biedt deze massage verlichting bij stress gerelateerde klachten. Je ervaart diepe rust en totale ontspanning van zowel je lichaam als je geest. Dat heeft een groot effect, klachten verminderen aanmerkelijk en dat geeft direct een weldadige effect. Een hoofd, nek en schouder massage werkt bovendien preventief. Zo voorkom je vervelende terugkerende klachten.

ontspanningsmassage

Verschillende massages

Bij Massage Enschede kun je kiezen tussen gespecialiseerde massages zoals een rug massage , nekmassage, ontspanningsmassage , senioren massage, chinese sportmassage, cupping, cbd olie massage, stoelmassage