Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080
Natuurkundige en medische wetenschappers hebben aangetoond dat wij, ons systeem,
(lichaam en psyche) uit energie, trilling, licht en informatie bestaan. Dit sluit aan op de theorie
van de Quantumfysica.

In ons informatieveld, vergelijk het met de harde schijf van een computer, waar alle programma’s op staan, zijn onze gebeurtenissen opgeslagen. Al dat we meegemaakt hebben in ons leven staat hier op als pure informatie.

Elke gebeurtenis is verbonden met een emotie. Heb je een prettige gebeurtenis beleefd, dan is de emotie fijn, en andersom. Minder prettige gebeurtenissen dragen we onbewust als energetische blokkades mee die zich zowel in fysieke, als in verschillende anderen klachten kunnen uiten, zoals bijvoorbeeld bij een whiplash waarbij de nek een heftige schok, trauma, heeft ondergaan.

Als alleen op fysiek niveau wordt behandeld en niet op emotioneel niveau, dan kan men na jaren nog last van de nek hebben. De gebeurtenis en de emotie zijn samengekoppeld als pure informatie in je informatieveld opgeslagen. Dit kan tot chronische klachten leiden.

Qure Energetic Connections bewerkstelligt een krachtige energetische verbinding vanuit je Ware IK (wie je werkelijk bent), met de ander en het Veld (de bron met alomvattende informatie). Ieder mens ervaart immers gedurende zijn of haar leven op enig moment blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch niveau.

Qure Energetic Connections geeft inzicht in de oorzaak van de blokkades en klachten, leert je de heelheid van je Ware IK herkennen en te omarmen, om zodoende het vertrouwen in het natuurlijk, zelfherstellend vermogen terug te krijgen en het evenwicht te herstellen.

Qure Energetic Connections is een proces, dat jou, in harmonieuze relatie met je Ware IK, in beweging brengt en je in staat stelt vanuit de essentie te handelen, waardoor je je volledige potentieel kunt inzetten, zowel in je privéleven als in je werkomgeving.

De methode is ontwikkeld door Peter Rombouts, bekend als mede-ontwikkelaar van de methode Touch of Matrix en co-auteur van het gelijknamige boek.