Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

De snelste manier om van je acute pijnklachten af te komen

Rugmassage

Heeft u last van acute of blijvende rugpijn en rugklachten? Weet u niet wat de oorzaak van de klacht is maar wilt u een oplossing? Hier is de oplossing: onze rugmassage . U bent niet de enige met zeurende rugpijn. Rugpijnkan zeer diverse oorzaken hebben. Vaak is een slechte houding de oorzaak of het uitvoeren van zware lichamelijke taken. Vaak kunnen spanning en vermoeidheid  ook oorzaak zijn van de vervelende rugpijn.

Echter kunnen rugpijn en rugklachten zich ook voordoen door te weinig beweging. Bijvoorbeeld wanneer men teveel achter de computer zit of teveel op de bank zit, dit vooral in een verkeerde houding. Maar voordat de oorzaak kan worden achterhaald hebben wij info nodig over hoe de klacht is ontstaan. Een rugmassage bij massagecentrum-enschede werkt vaak direct verlichtend.

Rugpijn klachten?

Voor de rugmassage brengen wij jouw klachten in kaart zodat we een goed beeld hebben wat de oorzaak is van de rugpijn. Wij stellen een persoonlijk behandelplan op om u zo spoedig mogelijk verlichting van rugpijn te laten ervaren.

Waar bestaat een rug massage uit ?

Een rugmassage bestaat uit strijkingen, intensieve knedingen, fricties, en manuele technieken. Hierdoor worden de spieren opgewarmd, losgemaakt en worden afvalstoffen afgevoerd. Ook worden de energiebanen van het lijf behandelt. De rug massage heeft natuurlijk ook een ontspannende werking waardoor het een heerlijke massage om regelmatig te ondergaan waardoor de stress van het dagelijks leven afneemt

rugmassage

De moxa lamp! Extra ontspanning voor je rug!

Een moxalamp zorgt voor verlichting bij pijn in de spieren en gewrichten, maar ook

bij reumatische klachten.

Dat komt omdat de warmte van de lamp diep doordringt in de huid en spieren.
De bloedcirculatie neemt toe, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Door de warmte van de lamp ontspannen de spieren en het weefsel optimaal.
Het zuurstofrijke bloed, wat naar de spieren wordt gevoerd zorgt in combinatie met warmte,
voor een stukje extra ontspanning.

ontspanningsmassage

Verschillende massages

Bij Massage Enschede kun je kiezen tussen gespecialiseerde massages zoals een rug massage , nekmassage, ontspanningsmassage , senioren massage, chinese sportmassage, cupping, cbd olie massage, stoelmassage.