Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

Soep het eeuwenoude SUPERFOOD

De zelfgemaakte soep van oma of moeders

Kan je nog de zelfgemaakte soep van oma of moeders voor de geest halen? Als je je ogen sluit en terug denkt aan dat lekkere warme koppie soep dan kan je vast de heerlijke smaken weer proeven en loopt het water je in de mond.

Als je als kind ziek was kreeg je vaak een kop eigen gemaakt kippesoep. De rust in combinatie met de soep zorgde ervoor dat je binnen no-time weer op de been was.

Zelfgemaakte soep of bouillon is echt krachtvoer, een vergeten “SUPERFOOD”. Doordat de bouillon uren lang op een laag pitje verwarmd wordt komen alle voedingstoffen vrij en mengen zich met elkaar. Hierdoor zit het bomvol met mineralen en antioxidanten. Tevens is het erg goed voor je spijsvertering en geeft het je algemene weerstand een super boost. Hoe langer de bouillon op het vuur staat hoe meer energie er aan wordt toegevoegd, en hoe meer energie jij van de kop soep krijgt!

Elke dag een kop zelfgemaakte soep vult de reserves weer aan en laadt je batterij weer op!

Voor mensen met de volgende klachten is het echt een must om dagelijks een kop bouillon te drinken, het liefst bij het ontbijt.

  • Koude handen en voeten
  • Algemeen koude gevoel
  • Vaak plassen, vooral in de nachtelijke uurtjes
  • Vermoeidheid
  • Zware ledematen
  • Weinig eetlust
  • Lage rugklachten

 

Nu hoor ik je al denken waar haal ik in hemelsnaam de tijd vandaan om zelf soep te gaan maken? Ik kan toch net zo goed een kant en klare soep in de winkel kopen. Dat zou je natuurlijk kunnen doen, alleen zitten deze soepen vaak bomvol suikers, zouten en andere toevoegingen. En komt dit kwa smaak en gezondheid niet in de buurt van het maken van je eigengemaakte soep.