Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

Total balance Massage

Total Balance massage is een algehele balancerende massage gericht op het hele lichaam. Een ontspanningsmassage 2.0 die het lichaam in een diepe ontspanning brengt. Het is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen.

Wat zijn de voordelen van een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen.

Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.
ontspanningsmassage

Wat gebeurt er tijdens een ontspanningsmassage?

Na een inleidend gesprek waarin jij vertelt over jouw verwachtingen en ik over wat we gaan doen begint de eigenlijke massage. In de behandelruimte krijg je de privacy om je uit te kleden. De massagetafel heeft een uitsparing voor je gezicht, zodat je comfortabel kan liggen en je je compleet kunt ontspanning. Er wordt een heerlijke etherische olie gebruikt met voedende en activerende werkstoffen voor de huid.  Geniet van rustgevende achtergrondmuziek. Je kunt specifiek kiezen welke zone van het lichaam de volledige aandacht krijgt. We starten de massage in een zittende houding waarbij nek en schouders gemasseerd worden met verschillende Oosterse en westerse massage technieken. Als de gestagneerde energie in beweging is gebracht en je nek en schouders vrij voelen van spanning mag je plaats nemen op de massagebank.

Wat wordt er gemasseerd bij een total balance massage?

Bij een Total Balance massage worden  Oosterse en westerse massagetechnieken uitgevoerd op de rug, schouders, hoofd, buik, voeten, armen en handen. Er worden balancerende technieken toegepast. Je voelt je weer snel fris en ontspannen. Door de massage zul je je heerlijk relaxed gaan voelen, ervaar je een fijner contact met  je lichaam en zal je geest kalmer zijn.

Wat kan een ontspanningsmassage voor jou betekenen?

Terwijl jij geniet van je massage lig je er misschien rustig en ontspannen bij, maar intern gebeurt er veel met je lichaam. De warmte die vrijkomt bij een massage, gecombineerd met uitgeoefende druk zorgt voor minder spierspanning. De huid en pezen worden met een massage flexibel en door de zenuwprikkeling zullen de bloedvaten verwijden. Waardoor je doorbloeding wordt gestimuleerd. Het lichaam is zo beter in staat om gifstoffen af te voeren. Een betere doorbloeding betekent ook dat er meer aanvoer van zuurstof plaatsvindt. Door de warmte en aanraking komen er in het lichaam gelukshormonen vrij, waardoor je je letterlijk beter gaat voelen.

Ben je de laatste tijd lusteloos, prikkelbaar, moe, of heb je veel stress ? Dan is het goed mogelijk dat je dat op fysiek gebied ook merkt. Je krijgt last van slapeloosheid, spierpijn, hoofdpijn of allerlei andere vervelende kwaaltjes. Gelukkig kun je met een ontspanningsmassage even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en worden je lichaam en geest weer helemaal in balans gebracht. Heb je geen klachten? Dan is het nemen van een ontspanningsmassage natuurlijk ook heel fijn. Bovendien werkt een massage ook preventief bij klachten, dus alle reden om een heerlijke ontspanningsmassage voor jezelf te boeken.

sportmassage enschede

Verschillende massages

Bij Massage Enschede kun je kiezen tussen gespecialiseerde massages zoals een rug massage , nekmassage, ontspanningsmassage , senioren massage, chinese sportmassage, cupping, cbd olie massage, stoelmassage.