Afspraak ? Bel: (+31) 6 43713080

Voedingsadvies

Door mijn passie voor gezond, duurzaam en vooral lekker voedsel heb ik mij in de loop der jaren verdiept in vele verschillende voedingsgewoontes. Via diverse cursussen, bijscholingen en vooral zelf ervaren heb ik voor mijzelf een mooie basis gecreëerd die ik  graag wil doorgeven aan de ander.

Op www.earthfood.nl combineer ik mijn voedingskennis en keuken skills. Een catering bedrijf  met biologische streekproducten en fantastische op maat gemaakte recepten, natuurlijk afgestemd op het betreffende seizoen.

Tijdens mijn zoektocht ben ik erachter gekomen dat geen twee mensen hetzelfde zijn. Wat goed is voor de ene persoon, hoeft niet goed te zijn voor de ander. Samen met jou ga we kijken wat jouw lichaam nodig heeft, en welke voedingsstoffen je beter kan vermijden. Ook gaan we kijken of je lichaam beter gedijt op vooral warm voedsel, of reageert je lichaam toch beter op verkoelende producten?

Tijdens het aanpassen van een voedingspatroon kan je best veel weerstand tegenkomen. We zijn immers gewoonte dieren die niet graag afwijken van vaste patronen. Ik streef erna om je voedingspatronen niet  totaal op zijn kop te zetten, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende om een groot resultaat te boeken.

Ik kan samen met je  kijken naar de volgende mogelijkheden :

  • Afvallen (door te blijven eten)
  • Aankomen
  • Voedingsadvies voor sporters
  • Gezonder voedingspatroon ontwikkelen
  • Vitaler voelen

Vaak is een kort consult voldoende om het gewenste resultaten te kunnen bereiken, mocht u meer steun willen ervaren dan bestaat er naast de consulten in de praktijk ook de mogelijkheid om online te worden bijgestaan in uw proces.